21 lutego, 2013

Przepis nr 3: pasta rybna

Teraz przepis na kolejną pastę, tym razem bez dodatku jajek. Wersja dla osób uczulonych lub po prostu ich nie lubiących.
Składniki:
  • wybrana ryba, u mnie ok. 40g tuńczyka i 75g wędzonej makreli
  • łyżeczka musztardy, u mnie stołowa
  • dwie płaskie łyżki jogurtu greckiego lub serka homogenizowanego naturalnego
Sposób wykonania:
Rybę rozdrabniamy, dodajemy musztardę i serek. Mieszamy i smarujemy pieczywo lub jemy na surowo tak jak ja zjadłam część ;D Proste, prawda?


Spróbujecie? Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy ;)

2 komentarze:

  1. Jak zawsze fajny post! Nominowałam Cię do Liebster Award :)
    Wiecej informacji znajdziesz w moim ostatnim poście. http://iwillnotdieyoung.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Niedawno weszłam na twojego bloga,ale jestem mile zaskoczona :)

    OdpowiedzUsuń

Wszystkie opinie i uwagi są dla mnie na wagę złota. Staram się dzięki nim wzbogacić zawartość bloga, jak i uzupełnić o brakujące elementy. Dlatego proszę Cię o szczere komentarze, gdyż tylko one pozwolą mi poprawić jakość strony i wpisów. Proszę również o nie wklejanie linku do Twojego bloga i nie spamowanie. Jeśli będę miała chwilę na pewno do Ciebie zajrzę. Życzę mile spędzonego czasu na moim blogu :)